Ron de Deugd (personeelvereniging Drechtwerk):

"Op zich is het werken met oCMS snel te leren en werkt het dan ook prima om een leuke web-pagina mee te maken. Het invoegen van foto's en plaatjes gaat eenvoudig. Zeker als je ze al via filesharing op de server heb gezet. Maar ook via de bladerfunctie kan een foto of afbeelding later ook nog worden gebruikt door deze te uploaden. Zelf maken we veel gebruik van tabellen om verschillende gedeelten van de web-pagina in op te maken. Per cel kan dan namelijk de opmaak regelen, dit geeft als eindresultaat een afwisselend beeld op je web-pagina.

Het kopieren van een web-pagina en die onder een andere naam opslaan is heel handig. Hiermee kan je een oudere versie van een pagina-opmaak snel een eenvoudig omzetten naar een nieuwere versie. In ons geval gebruiken we het om bepaalde gedeelten als een standaard lay-out te blijven gebruiken voor een nieuwe web-pagina met weer een ander onderwerp.

Kortom een goed programma waarmee het maken van nieuwe pagina's en onderhouden van pagina's van de web-site geen enorme klus is. Dat nodigt ook uit om regelmatiger even iets te veranderen op je website, terwijl dat dan niet enorm veel tijd en inspanning kost."